Folders versterken het effect van TV reclames

Een reclamefolder maken heeft veel voordelen. In een aantal van onze vorige blogs lieten we al zien wat de voordelen zijn van Huis aan Huis flyers en folder verspreiding. Zo zijn reclamefolders de ideale manier om bewoners van een nieuwbouwwijk kennis laten met jouw winkel of middels aanbiedingen jouw doelgroep warm te maken voor jouw dienst of product. En hangt de lente in de lucht? Dan is er geen betere manier om middels folder verspreiding seizoenproducten onder de aandacht te brengen. Naast bovengenoemde voordelen heeft uitgebreid Neuromarketing-onderzoek ook uitgewezen dat folders het effect van TV reclames versterken. De folder in combinatie met een tv-commercial resulteert namelijk in een verhoogde interesse in jouw product.

Mix van reclamefolders maken en TV reclames maken

Uit onderzoek is gebleken dat folders bewuster en actiever worden verwerkt dan TV reclames. De mix van een TV reclame en folder verspreiding werkt nog efficiënter. Folders versterken namelijk het effect van TV reclames. Heb je niet het budget om een TV reclame te publiceren, dan kun je natuurlijk ook een reclamespotje maken die je vervolgens via jouw socials verspreidt. In combinatie met een all-in folderpakket bereik je dan alsnog het gewenste effect!

Reclamefolder maken in diverse formaten

Deelnemers aan het onderzoek vonden bovendien dat folders met een opvallende vorm beter opvallen en daardoor vaker worden gezien. Naast de opvallende vorm van folders, vinden de participanten van het onderzoek het bovendien fijn om folderpakketten uit te pakken. Menigeen vergeleek het met het uitpakken van een cadeau. Ook vinden de participanten dat folders makkelijk te sorteren zijn en duidelijke kijkpatronen hebben. Onze standaard folder formaten zijn onder andere: a4-folder en a5-flyer.

Marketingmix van folders verspreiden en TV

Ben je geïnteresseerd in een marketingmix van offline adverteren en TV en wil je nieuwe folders en flyers laten verspreiding om jouw TV reclame nog beter te laten werken? Neem dan contact met ons op. Huisaanhuis flyers is namelijk dé specialist op het gebied van All-in verspreiding. Tegen de laagste prijs van Nederland ontwerpen en drukken wij jouw flyers en folders op het door jou gewenste formaat. Wij verspreiden bovendien alle reclamefolders en reclameflyers door het hele land. Zo bepaal je dus helemaal zelf waar jouw boodschap op de deurmat valt.

Een opvallende reclamefolder laten maken en verspreiden

Onze designers kunnen een reclamefolder maken die meer is dan alleen een leuk plaatje. Ze weten namelijk als geen ander hoe ze folders moeten ontwerpen die opvallen. Heb je zelf een ontwerp klaarliggen? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kun je ons het ontwerp toesturen, waarna wij de folders en flyers voor je laten drukken en bezorgen.