Er wordt veel gebouwd in Nederland en door de hoge huizenprijzen verhuizen veel mensen naar een andere buurt, dorp of stad. Een mooie kans voor uw onderneming, er komen meer potentiële klanten. Maar hoe laat u nieuwe bewoners op gericht kennis maken met uw bedrijf? Door reclameflyers huis aan huis te verspreiden in een nieuwbouwwijk weet u op een efficiënte manier de nieuwe doelgroep te bereiken.

 

Huis aan huis flyers bezorgen in nieuwbouwwijkenNieuwbouwwijken

Nieuwe bewoners van een nieuwbouwwijk zijn vaak nog niet geheel op de hoogte van hun omgeving. Huis en huis verspreiding is de ideale manier om nieuwe bewoners onder de aandacht te komen. Dankzij flyers kunnen nieuwe bewoners binnen de kortste keren u vinden. Bent u eigenaar van een slagerij, bakkerij of een groentezaak? Door uw flyers te laten bezorgen weten de nieuwe bewoners waar ze voortaan hun haren kunnen laten knippen of hun brood, vlees of groente moeten kopen.

 

Doelgroep specifiek targeten

Naast het introduceren van uw bedrijf is het ook de perfecte manier om bijvoorbeeld een evenement of een actie onder de aandacht te brengen. Via reclameflyers weet de doelgroep waar ze heen moeten of bij wie ze moeten zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld woonwinkels en hoveniers. Nieuwe bewoners hebben immers andere wensen dan de reeds aanwezige bewoners. Vaak moeten de tuinen in een nieuwbouwwijk nog gedaan worden, een ideale kans voor een hovenier. Of moeten er nog gordijnen of andere raamdecoratie nog gekocht en opgehangen worden. Door specifiek te targeten op nieuwbouwwijken weten ze razendsnel waar ze hun nieuwe meubels moeten kopen of bij welke specialist ze moeten aankloppen om hun voor- en achtertuin te laten doen.

 

Nog meer voordelen van reclamefolders verspreiden

Zoals gezegd kunt u met reclamefolders en flyers de doelgroep gericht bereiken. Maar wie de all-in verspreiding door huisaanhuisflyers.nl laat doen heeft nog vele andere voordelen. Wij helpen u met de keuze voor de locaties, u kunt namelijk met huis aan huis flyers heel specifiek uw boodschap verkondigen. Daarbij worden de reclameflyers en folders gemaakt door professionele grafisch vormgevers. Wij bieden ook nog eens de laagste prijs voor all-in verspreiding (Ontwerpen, drukken en verspreiden) in Nederland. Vraag hier uw offerte aan.