Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

A5 reclameflyer

A5 reclameflyer Drukken!

Wij kunnen uw A5 formaat reclameflyer drukken, ontwerpen en verspreiden. Voor al uw reclame flyers en folders bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden namelijk all-in pakketten aan voor flyers. Dit houdt dat uw A5 flyer door professionele ontwerpers gratis wordt ontworpen! Na uw goedkeuring van het ontwerp worden de flyers gedrukt en verspreiden wij uw flyer huis aan huis, in het gebied waar u dat wilt.

Onze vormgevers maken een flyer die aansluit bij uw huisstijl en de boodschap die wilt overbrengen, wordt met beeld tot leven gebracht. Een A5 flyer heeft een formaat van 148 x 210 mm, dit formaat wordt voor een flyer of folder veel gebruikt. Uw flyers worden bij ons standaard dubbelzijdig en in full-color gedrukt, op gesatineerd mc papier. Met gesatineerd mc papier komen de kleuren en dus uw boodschap beter tot hun recht.

 

A5 reclameflyers voor maar € 42,95 per 1000 stuks

Deze prijs is geldig bij een minimale afname van 10.000 stuks op 90 grams papier. Wij drukken dan ook gratis 50 extra reclameflyers of folders voor u, die u een week voor de verspreiding ontvangt. Naast dat wij uw flyer maken (ontwerpen) drukken en verspreiden wij uw flyer ook huis aan huis. Bij het kiezen van het verspreidingsgebied, waar u reclame wilt maken, kunnen wij u ondersteunen. Neem dan contact met ons op en wij sturen u geheel vrijblijvend een overzicht toe van de mogelijkheden.

Wij kunnen ook andere maten flyers voor u ontwerpen, drukken en verspreiden;

Als u liever een andere papierdikte wilt voor uw flyer is dat ook mogelijk;

  • 135 grams
  • 170 grams of
  • 250 grams

Neem voor prijzen van een A5 flyer met een andere papierdikte of een ander formaat snel contact met ons op. Of vraag hiernaast een geheel vrijblijvende offerte op.

Call Now Button