Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

A4 folder

A4 Folder Drukken!

Het A4 formaat reclamefolder is een gevouwen A3 papier. Het eindformaat is dus zo groot als een standaard A4 folder, alleen heeft u 4 kantjes voor uw boodschap! Wij kunnen uw A4 folder drukken, ontwerpen en verspreiden. U bent dus voor alle formaten reclame flyers en folders bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor alle folder en flyers all-in pakketten aan. Dit houdt in dat uw A4 folder gratis, door professionele ontwerpers wordt gemaakt! Daarnaast verzorgen wij het drukwerk van de folders en vervolgens verspreiden wij de folder huis aan huis, in het door u gekozen verspreidingsgebied.

reclamefolder

De folder wordt zo gemaakt dat deze bij uw huisstijl aansluit en de juiste boodschap overbrengt. Met beeld brengen we de folder tot leven. Een A4 folder heeft een uitgevouwen A3 formaat van 420 x 297 mm. Wij drukken uw folders standaard in full-color, dubbelzijdig, op gesatineerd mc papier. Met gesatineerd mc papier komen de kleuren en dus uw boodschap beter beter tot hun recht.

 

A4 formaat reclamefolder voor € 71,95 per 1000 stuks

Deze prijs is geldig bij een minimale afname van 10.000 stuks op 90 grams papier. Wij drukken dan ook gratis 50 extra folders voor u die u een week voor de verspreiding ontvangt. Naast dat wij uw folder maken (ontwerpen en drukken) verspreiden wij uw folder ook huis aan huis. Bij het kiezen van uw verspreidingsgebied kunnen wij u ondersteunen. Neem dan contact met ons op en wij sturen u geheel vrijblijvend een overzicht toe.

Wij kunnen ook andere maten flyers voor u ontwerpen, drukken en verspreiden;

Als u liever een andere papierdikte wilt voor uw flyer is dat ook mogelijk;

  • 135 grams
  • 170 grams of
  • 250 grams

Neem voor een vrijblijvende offerte snel contact met ons op! Ook voor prijzen van een A3-A4 folder met een andere papierdikte.

Call Now Button