Huisaanhuis flyer verspreiding

Steeds meer mensen zitten thuis in deze tijd waardoor ze flyers en folders vaker lezen. Hier liggen kansen voor u! Wilt u een breed publiek maar ook potentiele klanten aanspreken? Met huisaanhuis flyer verspreiding kunt u op basis van geografische segmentatie uw doelgroep bereiken. Wilt u meer informatie over het belang van flyer en folder verspreiding? Lees hier verder hoe u die kansen kunt benutten!

 

Voordelen van flyer verspreiding

Flyers en folders laten drukken is een erg goed marketinginstrument en zeer effectief. Dit zijn redenen waarom:

  • U creëert uw naamsbekendheid en herkenbaarheid.
  • Flyers zijn overal te verspreiden.
  • Flyers laten drukken is goedkoop.
  • U kunt ontzettend specifiek targetten.
  • Het is creatief en mooi om te zien.

 

Het effect van folder en flyer verspreiding

Flyers en folders worden niet na één oogopslag vergeten. Waarom? Omdat het tastbaar is. Ze worden ergens neergelegd in huis, waardoor ze vaker opgemerkt worden. Zo komt dezelfde folder meerdere keren onder de aandacht van de mensen. Huis-aan-huis verspreiding van flyers en folders is heel vaak samen in een seal pakket. Hierdoor valt uw reclamefolder minder snel op. Wij zorgen ervoor dat uw reclameflyer professioneel vormgegeven wordt. Hierdoor valt uw boodschap beter op en komt dus ook beter over. Door een goede en duidelijke boodschap met een opvallend design zorgen wij ervoor dat u eruit springt! Bekijk hier enkele tips voor een goede reclamefolder of flyer.

 

Dubbelzijdig ontwerpen en drukken van flyers

Bij Huisaanhuisflyers.nl ontwerpen wij de flyers altijd dubbelzijdig. Hierdoor kunt u met de reclamefolder zowel aandachttrekken als informeren, u kunt de flyer dus inzetten voor meerdere uitingen. Zo kunt u bijvoorbeeld met de voorkant goed de aandachttrekken (bijvoorbeeld een actie)  en aan de achterkant mooie ontwerpen tonen en informatie geven. Een dubbelzijdige flyer geeft u de kans om uw boodschap meer naar voren te laten komen en is daarnaast milieuvriendelijker dan een enkelzijdige flyer. Maar verwijs in de folder of flyer naar de website, zodat u geïnteresseerde mensen verder informeren en overtuigen.

 

Verschil tussen flyer en folder

Flyers en folders hebben veel gemeen. Ze hebben beide een informatief karakter en een groot meeneemgehalte. Het verschil tussen een flyer en een folder is; een flyer bestaat uit één omgevouwen vel papier met enkel- of dubbelzijdige bedrukking. En een folder bestaat uit één of meerdere vouwen in het vel papier. Een reclameflyer is altijd een enkel vel papier en word het meest in A4 formaat gedrukt. De folder herkent u ook aan één vel papier maar heeft verschillende vouwen, bijvoorbeeld een vouw in het midden van het blad, een wikkelvouw of de zigzagvouw.

All-in flyer verspreiding

In maar 3 stappen wordt uw nieuwe flyer of folder verspreid. U geeft bij ons aan welk formaat reclameflyer (A5 of A4 flyer of een A4 folder), wat uw huisstijl is en welk verspreidingsgebied en datum u wilt. Onze professionele grafisch vormgevers ontwerpen uw folders en flyers. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw flyer of folder gedrukt en verspreid wordt. Dit is het All-in verspreiding pakket van Huisaanhuisflyers.nl. Met Huisaanhuisflyers.nl wordt u volledig ontzorgt en kunt u eenvoudig uw reclamefolders en flyers verspreiden.

 

Wilt u meer weten over huis-aan-huis flyers all-in pakket, gebieden of planning? Vul het contactformulier hieronder in!