Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

A4 flyer

A4 flyer Drukken!

Wij kunnen uw A4 formaat reclameflyer drukken, ontwerpen en verspreiden. Voor al uw reclameflyers en folders bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierin gespecialiseerd en bieden een all-in pakket aan voor flyers en reclame folders. Dit houdt in dat wij u ontzorgen, uw A4 flyer design wordt door professionele ontwerpers gratis gemaakt! De flyers drukken wij, en verspreiden uw flyer huis aan huis, in het gebied waar u wilt.

A4 formaat reclameflyer

Onze vormgevers maken een flyer die aansluit bij uw huisstijl en zorgen ervoor dat met beeld de boodschap tot leven wordt gebracht. Een A4 formaat reclameflyer heeft een formaat van 210 x 297 mm, dit formaat wordt voor een flyer of folder bij ons het meest gebruikt. Standaard drukken wij uw flyer dubbelzijdig in full-color op gesatineerd mc papier. Met gesatineerd mc papier komen de kleuren en dus uw boodschap beter tot hun recht.

 

A4 formaat reclameflyers voor € 49,95 per 1000 stuks

Deze prijs is geldig bij een minimale afname van 10.000 stuks op 90 grams papier. Wij drukken dan ook gratis 50 extra flyers of folders voor u die u een week voor de verspreiding ontvangt. Naast dat wij uw flyer maken (ontwerpen en drukken) verspreiden wij uw flyer ook huis aan huis. Bij het kiezen van uw verspreidingsgebied kunnen wij u ondersteunen. Neem dan contact met ons op en wij sturen u geheel vrijblijvend een overzicht toe.

Wij kunnen ook andere maten flyers voor u ontwerpen, drukken en verspreiden;

Als u liever een andere papierdikte wilt voor uw flyer is dat ook mogelijk;

  • 135 grams
  • 170 grams of
  • 250 grams

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een A4 flyer? Vul dan het offerte formulier hiernaast in, u mag natuurlijk ook op een andere manier contact met ons opnemen.

Call Now Button