Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

flyer ontwerpen

Huis aan huis folder of flyer ontwerpen

De juiste sfeer overbrengen in een folder of flyer is zeer belangrijk. Bij het maken van een flyer staat dit centraal samen met de boodschap die u wilt overbrengen. U wilt natuurlijk dat uw folder of flyer opvalt. Foto’s of andere elementen zorgen ervoor dat de reclameflyer opvalt en dat uw folder of flyer niet in de massa verdwijnt. Bij het ontwerpen van uw flyer of folder moet u ook aan de positionering van u w tekst denken, waar deze komt te staan in de reclamefolder. U wilt uw doelgroep natuurlijk informeren,  teveel tekst raden wij niet aan. Wees kort en duidelijk, zeg waar het op staat. Als u een actie wilt aanduiden, kunt u ook bijvoorbeeld coupons aan uw huis aan huis flyer toe te voegen.

Wij denken goed na als wij een flyer ontwerpen, valt het beeld of afbeelding op en trekt het de nieuwsgierigheid aan. Unieke details kunnen al veel impact hebben. Met uw logo, foto’s en tekst wordt uw reclameflyer gratis ontworpen door professionele grafisch ontwerpers. Het ontwerp delen wij met u en mocht u niet tevreden zijn passen wij dit natuurlijk aan.

Ten eerste is het belangrijk om uw logo te sturen in de best mogelijke kwaliteit, zodat de flyer er gedrukt goed uitziet en uw bedrijf goed tot zijn recht komt. Voor de foto’s die u wilt laten zien op de huis aan huis flyer, kunt u foto’s opsturen of wij zorgen voor afbeeldingen. U kunt denken aan foto’s waar de doelgroep die u wilt aanspreken, zich in herkent. Onze professionele ontwerpers helpen u natuurlijk de beste keuzes te maken.

Formaat & dikte

U moet zelf inschatten welk formaat flyer u graag wit. U kunt dit het best doen door het formaat zelf erbij te pakken om te kijken wat u bevalt. U kunt bij ons standaard kiezen uit; een A5 flyer, A4 flyer of een gevouwen A4 reclamefolder . Wij drukken de flyers en folders altijd dubbelzijdig in full-colour af. De A4 flyer is het meest populair, omdat deze in vrijwel elke envelop past en goed in iemands handen past. Deze reclameflyers zijn in verschillende papierdiktes namelijk; 135 grams, 170 grams of 250 grams. Wilt u een andere grootte of andere papierdikte, dan is dit mogelijk. Geef dit aan en u krijgt van ons een offerte zodat u de huis aan huis flyer krijgt die u wenst.

Als u een flyer of folder ontwerpen wilt komt er veel bij kijken en moet u aan veel denken.

Verspreiden van uw folder of flyer

U moet zelf kiezen waar u wilt dat wij de flyers huis aan huis verspreiden, wij zullen u natuurlijk hierbij zo goed mogelijk adviseren. Dit kan per gemeente, provincie, stad of op postcode. Wij maken zelf ook selecties van gebieden waar u uit kunt kiezen. Door deze keuze te maken kunnen wij inschatten wat het aantal gedrukte flyers moet zijn. U kunt zelf de datum kiezen voor wanneer dit moet gebeuren. Dit gaat per week van zaterdag t/m dinsdag. Onze deadlines zijn iets waar u dan ook rekening mee moet houden.

Wij verspreiden uw nieuwe flyers en folders via een folder pakket. U kunt zelf kiezen in welke week u wilt verspreiden, de reclame folders en flyers mogen dan van zaterdag t/m dinsdag bezorgd worden. Houd wel rekening met onze deadlines, zodat u er niet te laat achter komt. Standaard drukken wij ook 50 flyers extra, die u in de week voor verspreiding van ons ontvangt. Lees hier waarom huis aan huis verspreiding goed is om te doen.

Heeft u nog vragen over ons huis-aan-huis flyers all-in pakket, gebieden of planning? Neem dan snel contact met ons op!

Call Now Button