Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

De voordelen van huis-aan-huis reclamefolders

Huis-aan-huis reclamefolders zijn nog niet verleden tijd, al denken sommigen van wel. Juist door alle toenemende digitale reclame vallen de gewone folders extra op! Dat is niet het enige voordeel dat de folders met zich meebrengen. Wij sommen een aantal voordelen voor u op.

Wat zijn de voordelen van reclamefolders verspreiden?

Voordeel 1: De folders bereiken gericht de doelgroep

De reclamefolders worden heel gericht verspreid door de omgeving van jouw doelgroep te bepalen. Zit de doelgroep in een specifieke stad of wijk? Dan kunnen we deze doelgroep bereiken tijdens het huis-aan-huis verspreiden. We verspreiden de reclamefolders dan door de hele wijk of in het hele gebied. Hoe duidelijker de locatie van uw doelgroep is, hoe effectiever de folders worden. Wanneer wij uw folders ontwerpen en drukken, zorgen wij ervoor dat deze verspreid worden in het door u gekozen gebied.

 

Voordeel 2: De folders zijn aantrekkelijk

Het leuke aan een reclamefolder is dat u deze kunt opmaken zoals u zelf wilt. Moet het veel aandacht trekken of moet het juist heel zakelijk en rustig zijn? Door voor een passende vormgeving te kiezen zorgt u ervoor dat de folder aantrekkelijk is voor de ontvanger. Daarom maken we graag gebruik van kleuren, afbeeldingen en opvallende titels. Ook het materiaal, de vorm en de grootte van de folder heeft hier invloed op. Hoe aantrekkelijker de folder is, hoe sneller hij opvalt wanneer hij op de deurmat ligt. Wanneer wij uw folders uit handen nemen, laten wij deze ontwerpen door een team van professionele grafisch vormgevers. Zij zorgen ervoor dat uw doelgroep de folder niet meer kan laten liggen!

 

Voordeel 3: Het benadrukken van specifieke informatie

Als u ervoor kiest om folders te verspreiden, dan heeft u waarschijnlijk een specifieke boodschap. Wat deze boodschap is kunt u helemaal zelf bepalen. Is er een speciaal evenement waar uw doelgroep heen moet of heeft u een speciale actie? Met een folder kunt u alle aandacht hierop focussen. Houd er wel rekening mee dat een folder niet teveel tekst moet bevatten en vooral de aandacht moet trekken door middel van opvallende afbeeldingen en pakkende koppen.

 

Voordeel 4: Huis-aan-huis verspreiden is goedkoop

Huis-aan-huis verspreiden hoeft helemaal niet duur te zijn! Vooral als u kijkt naar wat u ervoor terugkrijgt. Veel bedrijven maken gebruik van digitale marketingcampagnes. Daar is niks mis mee. Wel weet u met reclamefolders zeker dat ze jouw doelgroep bereiken. Het ontwerpen van de folder hoeft helemaal niet duur te zijn. Vooral met de verschillende keuzes in materialen, drukmethodes en hoeveelheden kunt u het zo duur maken als u zelf wil. Daarbij: hoe meer u bestelt, hoe goedkoper! Wanneer wij uw folders verzorgen, weet u zeker dat u voor een goede prijs klaar bent.

 

Reclamefolders en flyers verspreiden door Huis-aan-huis Flyers

 Wilt u optimaal gebruikmaken van deze voordelen? Dan helpen wij u graag met uw nieuwe huis-aan-huis folders. Samen met ons team van grafisch vormgevers maken wij een passend ontwerp voor uw flyer of reclamefolder. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de folders gedrukt worden. Daarna gaan we ze voor u verspreiden. Weet u niet precies in welk gebied uw doelgroep zich bevindt? Dan assisteren wij u hierbij. Wij verzorgen dus het hele proces. Hierdoor heeft u meer tijd over om te doen waar u goed in bent! Wilt u meer weten over onze diensten? Kijk dan naar onze ALL-IN Service en de verschillende mogelijkheden voor flyers en folders bij Huis-aan-huis Flyers.

Call Now Button