Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Waarom Huis aan Huis Flyeren met ons Flyer all-in pakket

Waarom Huis aan Huis Flyeren met ons Flyer all-in pakket?

Huis aan Huis Flyers biedt standaard een Flyer all-in pakket aan. Wij ontzorgen u volledig, wij maken (ontwerpen), drukken en verspreiden uw reclameflyers of folders. Ook is het mogelijk om uw eigen reclameflyer ontwerp aan te leveren.

Vooraf ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte, zodat u ziet dat onze prijs ook echt all-in is!

 

Flyers ontwerpen door professionele vormgevers

Bij ons krijgt u persoonlijke service wanneer wij uw flyer maken. Wij verzorgen het ontwerp dat gedaan wordt door onze professionele vormgevers. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van huis-aan-huis reclameflyers en weten wat werkt. Graag ontvangen wij dan uw logo, informatie/acties en eventueel foto’s. Wij maken dan een voorbeeld en u kunt deze laten aanpassen totdat u akkoord bent met het ontwerp. Dat zit allemaal bij de prijs in!

Wanneer u zelf al een ontwerp heeft, checken wij de bestanden op alle punten alvorens het wordt gedrukt.

Flyer drukwerk en verspreiding

Wij kunnen de verspreiding van uw reclamflyers door heel Nederland huisaanhuis verzorgen, met uitzondering van de Waddeneilanden. U kunt aangeven in welke gemeente, plaatsen of postcodes u zou willen verspreiden. Wij kunnen ook een overzicht van een gebied voor u maken en u kunt dan zelf een selectie maken.

Zodra u akkoord bent met het verspreidingsgebied, weten wij ook het aantal reclameflyers of folders dat wij moeten drukken. Wij rekenen altijd het precieze aantal door en ronden niet af. Dit is voordeliger voor u. Wanneer u akkoord bent met de offerte, verspreidingsgebied en ontwerp van de flyer kunnen wij de opdracht gaan inplannen voor u.

U kunt kiezen uit verschillende formaten Flyers;

Wij verspreiden uw nieuwe flyers en folders via een folder pakket. U kunt zelf kiezen in welke week u wilt verspreiden, de flyers mogen dan van zaterdag t/m dinsdag bezorgd worden. Houd wel rekening met onze deadlines, zodat u er niet te laat achter komt. Standaard drukken wij ook 50 flyers extra, die u in de week voor verspreiding van ons ontvangt.

Heeft u nog vragen over ons huis-aan-huis flyers all-in pakket, gebieden of planning?
Neem dan snel contact met ons op!

Call Now Button