Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Huis aan huis flyers en reclamefolders verspreiden zorgt voor meer klanten

Huis aan huis flyers en reclamefolders verspreiden vergroot het verkeer naar winkels

Uit een onderzoek van Nielsen media uit 2018 blijkt dat het huis-aan-huis verspreiden van folders en flyers nog steeds populair is. Juist in de retail blijven veel bedrijven huis aan huis flyers en reclamefolders verspreiden. Jaarlijks worden er in Nederland ruim 12 miljard reclamefolders huis-aan-huis verspreid. Veelal om mensen naar de winkel te lokken. Volgens het onderzoek van Nielsen media werkt dit ook, want in veel gezinnen wordt wekelijks een 45 minuten besteed aan het doornemen van de reclamefolders om te kijken welke aanbiedingen er zijn.

Trek ook meer klanten naar de winkel met reclamefolders en flyers

Met huis-aan-huis verspreiding en de juiste aanbieding kunt u dus meer consumenten naar uw winkel trekken. Het ontvangen van flyers en folders vinden veel consumenten dan ook positief. Op basis van de aanbiedingen bezoeken veel consumenten dan ook de winkel. Rond de 95% van de ontvangers bezoeken een winkel naar aanleiding van een reclamefolder of flyer. Met de verspreiding van reclamefolders kan rekening gehouden worden met een specifiek geografisch bereik. Zo kunt in een buurt, wijk, stad of gemeente specifiek flyers en folders verspreiden. Maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen voor verspreiding in een provincie, een enkele stad of een selectie maken uit grotere steden zoals: Almere, Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Emmen, Arnhem, Amersfoort, Den Haag, Breda, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Haarlem, Apeldoorn, Enschede, Leiden.

Het verspreiden van reclamefolders en flyers Huis-aan-huis is niet alleen weg gelegd voor grote bedrijven. Maar juist ideaal ook voor lokale winkels. Want hierdoor kunt u op een professionele manier uw doelgroep heel precies bereiken. Want Huis-aan-huis flyers biedt u de kans om uw flyers en reclamefolders te verspreiden voor de laagste prijs in Nederland

Huis-aan-huis-Flyers, de laagste prijs voor ontwerpen, drukken en verspreiden van reclamefolders

Onze verkoopadviseurs adviseren u bij het vast stellen van het verspreidingsgebied. Ondertussen ontwerpt een professioneel grafisch ontwerper uw flyer of reclamefolder. Uw bedrijf komt hierdoor professioneel over en ook uw boodschap bereikt hierdoor zijn doel. Verder kunt u kiezen uit een A5 flyersA4 flyer of A3/A4 flyer of folder. De flyers en folder worden standaard aan beide zijden full-colour bedrukt. U hoeft eigenlijk niet meer te doen want wij verzorgen alles voor u, dat is onze all-in service.

Call Now Button