Opzoek naar de goedkoopste flyers voor huis aan huis verspreiding? Let dan goed op het aanbod. Wat is het formaat, wat zijn de aantallen en is het aanbod inclusief of exclusief ontwerp en het drukwerk? Wilt u huis aan huis flyers en folders verspreiden, op een zo’n goedkoop mogelijke manier? Maar wel een totaalaanbod? Kies dan voor Huisaanhuisflyers.nl.

Tegen de laagste prijs ontwerpen, drukken en verspreiden wij uw huis aan huis flyers en folders in het door u gewenste gebied. U kunt kiezen uit de formaten: A3, A4 of A5. Heeft u liever een andere papierformaat? Wij ontwerpen, drukken en verspreiden ook andere maten flyers en folders.

Goedkoopste Flyers verspreiden A5 formaat

Omdat wij het ALL-in pakket speciaal voor u samenstellen, kunnen wij uw flyers en folders zeer goedkoop verspreiden. Wilt u bijvoorbeeld uw doelgroep bereiken met een flyer van A5 formaat? In dat geval drukken wij uw ontwerp op gesatineerd MC papier van 90 gram. We doen dit dubbelzijdig en Full-Color, waardoor uw boodschap nog beter tot uiting komt. De prijs? Voor een bedrag van slechts €33,50 ontwerpen, drukken en verspreiden wij 1000 flyers (minimale afname 10.000 stuks).

Goedkope flyer A4 formaat

Wilt u naast het drukwerk en de verspreiding dat wij ook het ontwerp voor onze rekening nemen? Laat het ons weten en we zetten onze specialisten voor u aan het werk. Wij beschikken namelijk over professionele vormgevers die gratis uw flyers ontwerpen. Voor een bedrag van €40 per 1000 stuks, ontwerpen, drukken en verspreiden wij A4 flyers door het door u gewenste gebeid. De minimale afname is 10.000 stuks. Voor het bedrag van €40,- drukken wij dan ook gratis 50 extra flyers of folders die u een week voor de verspreiding ontvangt.

Goedkope folder A3-A4 formaat

Het A4 formaat reclamefolder is een gevouwen A3 papier. Het eindformaat is dus zo groot als een standaard A4 folder, alleen heeft u voor een bedrag van €60,- per 1000 stuks maar liefst 4 kantjes beschikbaar voor uw boodschap. Heeft u de voorkeur voor een andere papierdikte, zoals 135 grams, 170 grams of 250 grams? Geen probleem. Ook voor een andere papierdikte of een ander formaat kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Ons serviceteam staat voor u klaar om u direct van deze informatie te voorzien. Bel met 085 – 273 73 64, maak gebruik van onze chatfunctie of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.