Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Flyers drukken

Wilt u flyers drukken? Huis aan Huis Flyers biedt een all-in pakket aan. Wij ontzorgen u volledig en kunnen uw flyers maken, drukken en verspreiden.

Flyers drukken: Hoe gaat dat?

Bij ons kunt u uw flyers voor de laagste prijs en tegen de beste kwaliteit laten drukken. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.

Formaat flyers kiezen

Allereerst kiest u het gewenste formaat voor uw flyer. Wij kunnen flyers drukken in A3, A4 of A5 formaat. Het is ook mogelijk afwijkende formaten flyers te kiezen.

Flyers maken

Als u een formaat heeft gekozen, is het tijd voor de ontwerpfase. Wij vragen u om een logo, informatie en foto(‘s) aan te leveren. Op basis van door u aangeleverde informatie en beelden gaan wij een flyer maken. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat de flyer opvalt en past bij uw huisstijl. Niet helemaal tevreden over het ontwerp? Dan kunt u het gewoon laten aanpassen.

Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. In dat geval lopen wij uw bestand goed na voordat we het gaan drukken.

Verspreidingsgebied kiezen

Het kiezen van een verspreidingsgebied helpt om te bepalen hoeveel flyers er gedrukt moeten worden. U kunt aangeven in welke gemeente, plaatsen of postcodes u uw flyers zou willen verspreiden. Wij kunnen u ook helpen met het kiezen van het verspreidingsgebied.

Offerte voor flyers opstellen

Op basis van de aantallen, het flyer formaat en de papierdikte stellen wij een offerte op. Bij Huis aan Huis Flyers rekenen we altijd het precieze aantal door en ronden we niet af. Dit is voordeliger voor u.

Flyers drukken

Wanneer u akkoord bent met het ontwerp, het verspreidingsgebied en de offerte is het tijd om de flyers te drukken. Wij drukken standaard op 90 grams papier, maar u kunt ook een andere papierdikte kiezen. U heeft dan de keuze uit de volgende papierdiktes:

  • 135 grams
  • 170 grams
  • 250 grams

Wij drukken uw flyers standaard dubbelzijdig in full-color op gesatineerd mc papier. Met gesatineerd mc papier komen de kleuren en dus uw boodschap beter tot hun recht.

U krijgt ook altijd gratis 50 flyers extra van ons. Deze ontvangt u in de week voor de verspreiding van ons.

Flyers verspreiden

U kunt zelf kiezen in welke week u de flyers wilt verspreiden. Wij zorgen ervoor dat uw flyers in de gekozen week in het verspreidingsgebied verspreid worden.

Heeft u nog vragen over ons huis-aan-huis flyers all-in pakket, gebieden of planning?
Neem dan snel contact met ons op!

Call Now Button