Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Flyers maken

Wilt u huis-aan-huis reclame maken, maar heeft u hier geen tijd voor? Laat uw flyers maken door Huis aan Huis Flyers. Wij ontzorgen u volledig door uw flyers te ontwerpen, te drukken en te verspreiden. Dat is allemaal onderdeel van ons voordelige all-in pakket.

Flyers maken bij Huis aan Huis Flyers

Goede flyers maken is een vak apart. Onze professionele vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van huis-aan-huis flyers. Zij weten wat werkt en wat niet. We maken flyers die helemaal aansluiten bij uw huisstijl en zorgen ervoor dat de boodschap die u wilt communiceren goed overkomt.

Voor het ontwerpen van de flyers hebben wij uw logo, informatie en eventuele foto’s nodig. Vervolgens maken wij een voorbeeldflyer die u kunt laten aanpassen totdat u tevreden bent over het ontwerp.

Wanneer het definitieve ontwerp klaar is, gaan wij het voor u drukken. Vervolgens geeft u het verspreidingsgebied en het bezorgmoment op. Wij zorgen ervoor dat uw flyers netjes verspreid worden. Weet u niet welk verspreidingsgebied u moet opgeven? Onze experts kunnen u hier bij helpen. Dat hoort allemaal bij de service van Huis aan Huis Flyers!

Succesvolle flyers maken

Wij maken flyers op basis van de informatie en foto’s die u aanlevert. Maar over welke informatie moet u nadenken en welke beelden moet u kiezen voor uw flyer? Wij geven u hier 3 tips voor!

Tip 1: Zorg voor een duidelijke call to action

Met een flyer wilt u de ontvanger aanzetten tot actie. Het is daarom belangrijk dat uw flyer een duidelijke call to action bevat. Wilt u bijvoorbeeld dat de ontvanger uw winkel bezoekt of contact met u opneemt? Laat dit aan ons weten. Wanneer wij de flyers maken, zorgen wij ervoor dat de call to action duidelijk op de flyer gecommuniceerd wordt.

Tip 2: Ken de doelgroep

Om uw doelgroep te kunnen aanspreken, moet u uw potentiële klanten kennen. Wat vinden zij belangrijk? Willen ze met ‘u’ of ‘jij’ aangesproken worden? Begrijpen ze de tekst op uw flyer wel? Door met uw doelgroep in gesprek te gaan, kunt u deze informatie achterhalen. Zo kunt u teksten schrijven en foto’s kiezen die aansluiten bij uw doelgroep.

Tip 3: Kies de juiste foto

Afhankelijk van het doel van de flyer en de doelgroep, kunt u met bepaalde beelden de potentiële klant prikkelen. Wilt u dat mensen een product bij u in de aanbieding kopen? Dan is het logisch om een foto van het product te tonen. Foto’s van mensen die uw product of dienst gebruiken doen het ook goed. De ontvanger van de flyer ziet dan meteen dat klanten tevreden zijn over uw bedrijf. Wilt u dat mensen uw zaak bezoeken? Zorg dan voor mooie sfeerbeelden van de binnen- en buitenkant van het pand.

Richt u zich op de zakelijke markt? Dan kunt u wellicht beter kiezen voor een professioneel beeld, zoals een foto van een zakelijke bijeenkomst of een van uw medewerkers. Kortom, zorg dat de foto’s aansluiten bij uw doelgroep en bij het doel van de flyer.

Vind u het lastig om het juiste beeld voor uw flyer te kiezen? Onze ontwerpers helpen u graag met het maken van de beste keuze!

Samen maken wij effectieve flyers

De bovenstaande tips kunnen u helpen om de juiste informatie en foto’s bij ons aan te leveren. Wij hebben op onze site nog meer informatie en tips over het bereiken van uw doelgroep met flyers. Heeft u de informatie en beelden geselecteerd die u op uw flyer wilt communiceren? Dan gaan wij aan de slag en maken onze vormgevers uw flyers mooi op. Zo maken we samen met u effectieve flyers die uw doelgroep aanspreken!

Heeft u nog vragen over het maken van flyers of ons huis-aan-huis flyers all-in pakket? Neem dan snel contact met ons op!

Call Now Button