Doet uw onderneming nog niet aan flyers verspreiden? Wellicht loopt uw bedrijf daarom klanten mis. Huis aan huis verspreiding van uw reclame folder of flyer is effectief én goedkoop. U kunt een grote hoeveelheid mensen bereiken voor een laag tarief.

De kracht van reclame is herhaling

Herhaling is een onmisbare eigenschap van reclame. Het gaat er om dat de consument uw product of bedrijfsnaam onthoudt. Een eenmalige reclamefolder kán al snel weer vergeten worden. Daarom is herhaling nodig. Bij een wekelijkse of maandelijkse folderverspreiding verbetert u de naamsbekendheid van uw bedrijf en kunt u voor een top of mind positie zorgen. Het ultieme doel is ervoor zorgen dat men naar uw reclameflyer uitkijkt. Met onze all-in verspreiding service kunt u dat voor de laagste prijs van Nederland.

Doelgroepgericht uw flyers verspreiden

Door aan flyerverspreiding te doen kunt u doelgroepgericht adverteren. Door middel van postcodesegmentatie kunt u zich focussen op uw doelgroep. Zo kunt u in een bepaalde regio, stad of buurt uw drukwerk huisaanhuis verspreiden.

Acties & drukwerk

Klanten zijn dol op acties en kortingen, uit een onderzoek van mijnzakengids.nl. blijkt dat: “Kortingen en acties in combinatie met een goede advertentie inderdaad resulteren in meer winkelbezoek en winst. Uit een analyse van ongeveer 677 duizend transacties kwam een gemiddelde waarde van $15.44 naar boven“.

Een actie of kortingscoupon toevoegen aan uw huisaanhuis folder maakt het product nóg interessanter bij uw ontvangers. Daarnaast kunt u hiermee het succes van uw huisaanhuis folderverspreiding meten. Zo krijgt u inzicht in het succes van uw campagne.

Van flyer naar website

Wanneer u een consument door huis aan huis drukwerk aanspreekt, is de kans groter dat ook uw website wordt bezocht. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een verwijzing of (win)actie te realiseren. Uw klanten gaan hierdoor sneller een online aankoop doen. Dit is dus waardevol verkeer voor uw website! Lees hier ook onze blog over flyers verspreiden voor webshops. Ook hier kunt u gebruik maken van een specifieke kortingscode die alleen voor deze flyer actie gebruikt wordt.

Versterk online met offline campagnes

Social media wordt veel gebruikt. Zeker als u veel volgers heeft kan uw boodschap een groot bereik hebben. Zoals eerder aangegeven zit de kracht van reclame in de herhaling. Door het verspreiden van reclame op meerdere plekken creëert u die herhaling. Zo ontstaat er een bewustzijn over uw actie of product en versterkt de reclameflyer in de brievenbus uw online uitingen.

De goedkoopste all-in verspreiding service

Huisaanhuisflyers.nl biedt de goedkoopste all-in verspreiding aan in Nederland. Uw drukwerk wordt volledig verzorgd. Wij ontwerpen, drukken en verspreiden wij uw drukwerk voor een vaste lage prijs. Bekijk hier onze all-in pakketten.

Dit is al mogelijk vanaf € 33,50 euro per 1000 stuks, kijk hier voor de voorwaarden en:

Vraag hier een offerte aan.