Huis aan huis folderverspreiding, ook perfect voor webshops.

Wellicht heeft u voor uw bedrijf al wel eens aan folderverspreiding gedaan. Zeker aanbiedingen zijn voor veel consumenten een stimulans om uw bedrijf of winkel te bezoeken. Heeft u ook de mogelijkheden benut om nu online te gaan verkopen? Dan kunt u met uw webshop de aandacht vangen van een groot publiek en meer klanten werven. Zeker nu biedt de combinatie tussen uw winkel en online verkopen veel kansen. Maar weten uw klanten ook dat u online verkoopt?

Met een reclameflyer kunt u uw doelgroep goed informeren. Juist nu kunt u met een flyer slim en voordelig uw doelgroep informeren dat u nog steeds bereikbaar en open bent. Kunt u niet fysiek verkopen, bereik uw klanten en potentiële klanten online. Wilt u weten hoe u klanten ook nu kunt laten kopen? Lees verder voor meer informatie en tips.

Waarom offline reclameflyers verspreiden?

Voor veel consumenten is een papieren flyer altijd nog belangrijk. Men neemt de tijd om even de folders en flyers door te nemen voor de aanbiedingen. Een reclameflyer kan voor veel bereik en bewustzijn zorgen. Met een goede aanbieding of ‘call-to-action’ kunt u voor online en offline klant bezoeken zorgen. Rond de 95% bezocht in 2018 winkels op basis van aanbiedingen in flyers (zie deze blog). Veel consumenten vinden het nog steeds heel plezierig om ook een flyer of folder door de brievenbus te krijgen. Niet iedereen is heel actief online, en hier is de aandacht moeilijk te krijgen door de diversiteit van platformen en de hoeveelheid informatie die consumenten zien. Zorg daarom dat u naast online activiteit u uw doelgroep ook offline bereikt met flyer of folderverspreiding huis aan huis. Zo bereikt u uw doelgroep optimaal.

Waar moet ik mijn flyers verspreiden?

Voor veel bedrijven en winkels is dit makkelijk en kiest u postcodes uit de buurt. Maar hoe doet u dit dan voor een webshop? Uw doelgroep speelt daarbij een zeer belangrijk rol. Investeer tijd in onderzoek naar uw doelgroep en zorg dat u weet hoe en waar ze wonen. Door dit onderzoek heeft u meer informatie gekregen over uw doelgroep gekregen en heeft u meer kans dat uw reclameflyer een succes wordt. Bij ons kunt u terecht voor een all-in verspreiding en voor advies. Zo zorgen wij ervoor dat uw reclameflyers bezorgd worden in de juiste gebieden.

Vertrouwen creëren

Mensen zijn eerder geneigd zaken te doen of aankopen te doen bij een bedrijf of winkel die ze “kennen”. Hoe bekender u bent hoe groter de kans is dat ze bij u kopen. Met online verkoop kan dit lastiger zijn, maar zorg ervoor dus u voor een persoonlijke benadering kiest. Laat zien wie de mensen achter de webshop zijn. Laat mensen zien wie u bent en wat u kunt betekenen voor ze. Hierdoor voegt u uw persoonlijkheid toe aan de reclameflyer. Het liefst met een persoonlijke foto die ook op de webshop staat. Uw kennis delen is ideaal om vertrouwen te winnen van uw klanten. Dit straalt vertrouwen uit en geef aan dat men bij u terecht kan met klachten. Bijvoorbeeld door aan te geven, “niet goed is geld terug”. U straalt vertrouwen uit in uw product. Ook reviews van andere klanten helpen hierbij heel erg goed.

Wilt u weten wat uw reclameflyer opgeleverd heeft?

Benieuwd of de verspreiding van u reclameflyer gewerkt heeft? Door een kortingscode op uw reclameflyer te zetten, kunt u de flyeractie meten. Deze code kan alleen gebruikt worden door mensen die de reclameflyer bezitten. Een goede manier om te meten of de flyeractie een succes was.

Ook een folder huis aan huis verspreiden?

Wij hebben de goedkoopste all-in verspreiding van Nederland. Uw reclamefolder of flyer wordt gemaakt door een professionele grafisch vormgever, vervolgens gedrukt en uiteindelijk huis aan huis verspreid. Wilt u weten hoe goedkoop dit kan? Vul het offerte formulier in.