Dienst of product flyer verspreiden met Huis-aan-Huis-flyers

Het is herfst! De dagen worden korter en kouder en dat betekend dat we meer tijd in huis doorbrengen. Daarnaast komen de feestdagen er ook aan. In deze periode besteden we veel aandacht aan elkaar. Er wordt meer besteed aan lekker eten, drinken en cadeaus. Als bedrijf wilt u natuurlijk over de vloer komen bij uw klanten en opvallen op de deurmat. Biedt u een dienst of product aan? Voor het verspreiden van flyers of folders zit hier namelijk een verschil in. Wilt u succesvolle folders maken en huisaanhuis verspreiden voor een dienst? Lees dan snel verder!

Reclame folders maken voor een dienst

Een dienst is niet tastbaar. Hierdoor is het lastiger om de lezer te laten ervaren, men kan een dienst niet echt zien. Maar ook niet ruiken, proeven of horen. Als dienstverlener is het cruciaal om uw dienst tastbaar te maken. Vaak kun je wel een emotie of gevoel aan een dienst koppelen. Deze kan u dus wel heel goed gebruiken als afbeelding. Denk daarbij aan de plaats van verkoop, mensen en hulpmiddelen. Door de een gevoel of emotie te benadrukken kan de lezer van tevoren een beeld vormen bij uw bedrijf en de dienst. Bij een schoonheidssalon kunt u bijvoorbeeld denken aan een afbeelding waar de klant behandeld wordt. Of een vrouw die geluk en zelfvertrouwen uitstraalt, dit komt dan natuurlijk door de behandeling.

Hieronder enkele tips voor uw Huis-aan-huis-flyers voor een dienst:

  • Referenties en klanttevredenheid voor betrouwbaarheid
  • Persoonlijk, laat uzelf zien in de reclamefolder. Zo weet men met wie men te maken krijgt en kan men een gevoel ontwikkelen bij u en uw personeel.
  • Benadruk het resultaat van uw dienst, het gevoel of de emotie.
  • Toon uw dat u aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet door diploma’s, keurmerk en kwaliteitsborging te benoemen
  • Laat uw locatie of behandel ruimte zien (de serviceomgeving)


Reclame folders maken voor product

Een product is tastbaar, meetbaar en blijvend. Ook wel fysiek product genoemd. In een folder of flyer kunt u het totale product beschrijven, zoals de afmetingen en specifieke functie van het product te benoemen. In een flyer of folder kunt u een product dus duidelijk en concreet laten zien. Uiteindelijk wilt u dat de lezer uw product koopt. Lees in deze blog de tips voor een reclamefolder voor een product. Een aantal tips voor een product reclamefolder zijn ook toepasbaar voor een flyer voor een dienst. Bij beide gaat het uiteindelijk ook om de lezer aan te zetten tot actie, dit kunt u doen door:

  • Creëer een schaarste; gevoel van urgentie wekken
  • Laat contactgegevens goed achter op de reclamefolder; verwijs door naar uw website
  • Herkenbaarheid tonen; persoonlijk verhaal en uniek ontwerp van uw bedrijf

Wel is belangrijk dat u, uw doelgroep voor ogen houdt en zorgt dat u een duidelijk boodschap overbrengt met de juiste trigger. Mocht u meer informatie kwijt willen, verwijs ze door naar uw website. Op een flyer of reclamefolder is het altijd belangrijk dat u ervoor zorgt dat de lezer in actie komt, reserveert, naar de winkel komt, belt, etc.. Daarom is het belangrijk dat u uw contactgegevens altijd duidelijk aanwezig zijn op de flyer of folder.

Nieuwe folders of flyers verspreiden?

Bij Huisaanhuisflyers.nl wordt uw flyer of folder altijd dubbelzijdig, door professionele grafisch vormgevers, ontworpen. Hierdoor kunt u met de reclamefolder zowel de aandacht trekken als informeren. U kunt de reclameflyer dus inzetten voor meerdere uitingen. Een folder is perfect als je meer producten of diensten naar voren wilt brengen. Bij Huis aan Huis flyers helpen wij u, uw doelgroep te bereiken met reclame verspreiding op maat. Wij ontwerpen, drukken en verspreiden uw nieuwe folders voor de goedkoopste prijs van Nederland. Wilt u ook de goedkoopste flyers? Vul het contactformulier in, of bekijk hier onze All-in pakketten.