Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Nieuwe folders

Hoe u goede nieuwe folders maakt

Bij huisaanhuisflyers.nl bent u op het juiste adres als u nieuwe folders wilt. Wij bieden u de goedkoopste flyers en folders. Wij ontwerpen uw reclameflyers en folders in uw huisstijl en drukken de reclamefolders en flyers naar wens van formaat en materiaal af. Vervolgens verspreiden wij deze flyers huis aan huis in het gewenste gebied. Waarom zou u zelf flyers ontwerpen? U moet hier veel tijd aan besteden en vaak zonder ervaring met vormgeven. Wij doen het ontwerpen gratis bij het drukken en verspreiden, zo haalt u het beste resultaat uit uw flyer en uit de samenwerking met ons.

Herkenbaarheid van uw reclamefolder

Zorg ervoor dat de reclamefolder herkenbaar is. Wanneer mensen hun eerste blik op de flyer werpen is het van belang dat ze het gelijk herkennen. Hierbij komt dat herhaling ook heel belangrijk is bij goede flyers. Als mensen elke week dezelfde soort flyer ontvangen met nieuwe informatie en acties verwachten ze die ook elke keer. Hierdoor wordt het vertrouwd en gaan mensen hier onbewust meer over nadenken en krijgt de folder een vertrouwd gevoel. Het is ook fijn als uw flyer design aansluit bij de stijl van uw website. Uw flyer zou ook naar uw website moeten verwijzen, dit kan door middel van een link of QR-code.

Welke tekst komt in uw nieuwe folders

De tekst die u in uw eigen flyer gaat zetten moet een duidelijke boodschap geven. De tekst moet de consument aanspreken en nieuwsgierigheid opwekken. Gebruik wervende of aansporende teksten, wees concreet vanaf de eerste zin en stel vragen in de titels/koppen zoals ‘hoe’, ‘wat’ en ‘waarom’ en wissel deze af. Het gebruiken van uitroeptekens of andere symbolen kan erg effectief zijn. Gebruik veel woorden zoals: bespaar, actie, verdien, bereik of nu. Het is belangrijk dat de tekst niet te lang is, omdat de consument zo verveeld kan raken. Als u iets duidelijk wilt maken kunnen afbeeldingen u hierbij helpen. U kunt de consument doorverwijzen naar uw website waar meer informatie te vinden is.

1. Gebruik pakkende koppen en gebruik ook tussenkoppen.
2. Promoot een korting, aanbieding of evenement in de flyer of folder die u huis aan huis wilt verspreiden.
3. Nodig uit om iets te doen, een call-to-action. Ga naar de winkel en neem de coupon mee of reserveer snel online of korting bij volgen Facebook pagina etc.
4. Duidelijke en overzichtelijke informatie, vat samen en gebruik opsommingen.
5. Gebruik reviews/testimonials. Social proof is voor heel veel mensen erg belangrijk.
6. Ken je doelgroep en onderscheid jezelf.

Wilt u succes met uw huis aan huis flyer?
Neem dan contact met ons op, wij kunnen u volledig ontzorgen met ons All-in pakket en uw flyer of folder wordt door professionele grafisch vormgevers ontworpen en gemaakt. Daarnaast helpen wij u door de flyer in het door u gewenste gebied huis aan huis te verspreiden. Vraag nu snel een offerte aan.

Call Now Button