Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Folders

Huisaanhuis verspreiden van uw folders of reclame is zeker op lokaal niveau een zeer goede manier om reclame te maken. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen de folders gebruiken om aanbiedingen op te zoeken. Hier kunt u meer lezen over het onderzoek.

Door uw folder dus huisaanhuis te verspreiden in een specifiek gebied kunt u uw naamsbekendheid vergroten maar ook direct mensen naar uw winkel of showroom lokken. Wij kunnen u helpen een goede folder te ontwikkelen, wij hebben professionele grafisch ontwerpers hiervoor. Door middel van ons All-in pakket kunnen wij u geheel ontzorgen, wij maken u flyer maar ontwerpen ook nieuwe folders. Vervolgens drukken en verspreiden wij uw folder. Maar u kunt ook zelf een folder maken, in deze blog hebben we tips gegeven hoe u een goed folder maken kunt.

Door huisaanhuis verspreiding van uw reclamefolder kunt u uw boodschap heel gericht bij uw doelgroep bezorgen. U selecteert bij ons op geografische kenmerken, dus u kunt kiezen op een gemeente. Maar ook op postcode of een stad of dorp, hierdoor kunt u juist als bedrijf lokaal veel impact creëren. Hierdoor zijn er opties om ook op basis van socio-demografische kenmerken te selecteren.

 

Waar uw folders verspreiden?

Wij werken vanuit een database waarin gegevens van alle postcodes in Nederland zijn opgeslagen. Er zijn veel demografische kenmerken waarop u kunt selecteren. U kunt voor de verspreiding van u reclamefolder onder andere selecteren op; gezinsopbouw, welstandklasse en bebouwingskenmerken. Bijvoorbeeld in een vinex wijk zien we vaak jonge gezinnen en zo kunnen we op nog veel meer manieren u van dienst zijn om u te helpen met het selecteren van het verspreidingsgebied.

We kunnen op verschillende niveaus uw gebied voor huis aan huis verspreiding bepalen;

  • Landelijk
  • Provincie
  • per gemeente of gemeentes
  • Dorp(en) of stad (steden)
  • Wijk of wijken
  • Een specifiek postcode gebied
  • en zelfs per bezorgwijk.

Hierdoor is het verspreiden van folders huisaanhuis een perfecte manier voor lokale bedrijven. U kunt namelijk zeer nauwkeurig de gewenste doelgroep bereiken. U verspreidt gerichter en zal per saldo voordeliger zijn om voor uw reclamedrukwerk een verspreidgebied op te stellen.

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten of uw doelgroep lokaal effectief bereiken? Wij maken nieuwe folders of uw flyers, drukken deze en verspreiden uw folders huisaanhuis. Uw t reclamefolder voor maar € 55,- per 1000 stuks ontworpen door professionele grafisch vormgevers, gedrukt en verspreidt (bij een minimale afname van 10.000 stuks op 90 grams papier). U krijgt dan ook gratis 50 extra folders voor u die u een week voor de verspreiding ontvangt.

Vul het offerte aanvraag formulier in als u meer wilt weten

Call Now Button