Vandaag nog flyers bestellen? Bel onze klantenservice085 485 2816

Flyer verspreiden

Wilt u een flyer verspreiden? Huis aan Huis Flyers biedt een all-in pakket aan. Wij ontzorgen u volledig en kunnen uw flyers maken, drukken en verspreiden.

Flyers verspreiden: Hoe doen wij dat?

Bij ons kunt u uw flyers voordelig verspreiden. Wij leggen u graag uit hoe we te werk gaan.

Formaat flyers kiezen

Voordat we uw flyer kunnen verspreiden, moet er eerst een flyer gemaakt en gedrukt worden. Dit kunt u allemaal bij Huisaanhuisflyers.nl laten doen!

Allereerst kiest u het formaat voor uw flyer. Wij drukken standaard A3, A4 of A5 formaat, maar het is ook mogelijk om afwijkende formaten flyers te kiezen.

Flyer ontwerpen

Wanneer u het formaat heeft bepaald, is het tijd om de flyer te maken. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar onze vormgevers kunnen ook een mooie flyer voor u ontwerpen. Zij hebben dan uw logo, informatie en foto’s nodig. Op basis daarvan maken onze ontwerpers een flyer die helemaal aansluit bij uw huisstijl.

Wilt u weten met welke informatie en beelden wij een succesvolle flyer kunnen maken? Wij vertellen er op deze pagina meer over.

Verspreidingsgebied flyers kiezen

Wanneer het ontwerp definitief is, stelt u het verspreidingsgebied vast. Het selecteren van een verspreidingsgebied helpt om te bepalen hoeveel flyers er gedrukt moeten worden.

Wij kunnen de verspreiding van huis-aan-huis flyers door heel Nederland verzorgen, met uitzondering van de Waddeneilanden. U kunt aangeven in welke gemeente, plaatsen of postcodes u de flyers zou willen verspreiden. Wij kunnen u ook helpen met het bepalen van het verspreidingsgebied.

Vervolgens stellen wij een offerte voor u op. Wanneer u akkoord bent met het ontwerp, het verspreidingsgebied en de offerte, kunnen wij de opdracht gaan inplannen en de flyers drukken en verspreiden.

Flyers drukken

We drukken standaard op 90 grams papier, maar andere papierdiktes zijn ook mogelijk. Flyers drukken wij standaard dubbelzijdig in full-color op gesatineerd mc papier. Op dit papier komen de kleuren en dus uw boodschap beter tot hun recht.

U krijgt ook altijd gratis 50 flyers extra van ons. Deze ontvangt u in de week voor de verspreiding van ons.

Flyer verspreiden

U kiest zelf de week waarin uw flyers verspreid moeten worden. De flyers mogen in die week van zaterdag t/m dinsdag bezorgd worden. U kunt dus geen specifieke bezorgdag kiezen.

We verspreiden uw flyers via een folderpakket. Dat is voor u het meest voordelig. De flyers en folders worden los ingestoken of machinaal verpakt in een sealbag. Bang dat uw flyer niet opvalt tussen de andere flyers en folders? Geen zorgen! Onze ontwerpers maken een in het oog springende flyer voor u. De ontvanger zal uw flyer dus niet snel vergeten.

Wilt u meer weten over flyers verspreiden? Bekijk dan eens onze pagina met tips en informatie of neem contact op!

Call Now Button