Feestdagen? Denk er dan gelijk aan om reclameflyers en folders te verspreiden via huis aan huis verspreiding. Uit cijfers blijkt namelijk dat reclamefolders cruciaal zijn voor het verkoop van cadeaus tijdens de feestdagen. Heeft u dus een mooie actie die inspeelt op de komende feestdagen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op over onze all-in-service. Dan zorgen wij ervoor dat uw flyers en/of folders razendsnel worden gedrukt en vervolgens via huis aan huis verspreiding tijdig bij uw doelgroep op de deurmat valt.

Reclame folders verspreiden cruciaal voor verkoop van kerstcadeaus

Folders en flyers zijn tegenwoordig nog steeds efficiënt. Sterker nog: recent onderzoek heeft aangetoond dat de reclamefolder tijdens de feestdagen zoals bij Kerst nog steeds wint aan populariteit, relevantie en impact. Uit een recente studie blijkt dat vooral de dertig tot vijftig-jarigen de cadeautjesmarkt doen draaien in de aanloop naar Kerst en Oud & Nieuw. Bij gezinnen met kinderen tot 12 jaar kopen 9 ouders op 10 cadeaus. Maar dat niet alleen: ook ooms, tantes en grootouders shoppen lustig mee.

Feestdagenfolders 

Een groot percentage van de ouders met kinderen t/m 12 jaar leest folders in aanloop naar de feestdagen. Een merendeel noemt de folder zelfs als favoriete informatiebron voor het kopen van kerstgeschenken. Bij kinderen loopt het leespercentage in de relevante doelgroep nog hoger op: de meeste kinderen leest de kerstfolders en een groot deel maakt een verlanglijstje op basis van knipsels uit die folders. Ook oudere kinderen delen in de kerstvreugde: in iets minder dan de helft van de gezinnen waar het oudste kind ouder is dan 18 worden nog steeds sint en kerstlijstjes gemaakt op basis van de folders. Super goed nieuws dus voor retailers die geen speelgoed maar bijvoorbeeld elektronica of telecomproducten verkopen.

Reclameflyer bereikt en activeert alle doelgroepen 

Wil je zowel de kinderen als ouders en grootouders bereiken en activeren? Druk en verspreid de reclamefolders en flyers dan via huis aan huis verspreiding. Op deze manier is je bereik namelijk het grootst en dankzij papieren folders zorg je er bovendien voor dat alle doelgroepen worden geactiveerd om kerst aankopen te doen. Benieuwd naar de kosten om een nieuwe flyer of folder te laten drukken en verspreiden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.