Folder aanbiedingen tijdens speciale evenementen

Een speciaal evenement is bij uitstek de ideale gelegenheid om folder aanbiedingen te doen. Denk hierbij aan een internationale gebeurtenis of een festival bij u in de buurt. Met een interessante kortingsactie speelt u als ondernemer perfect in op het positieve sentiment van zo’n leuk event. Huisaanhuis flyers helpt u graag bij het bereiken van de juiste doelgroep. Tegen de laagste prijs van Nederland ontwerpen, drukken en verspreiden wij uw nieuwe flyers, folders of folderpakket, lokaal of als u dat wenst: door het hele land.

 

Internationale, nationale en lokale evenementen

Wat is nu een betere gelegenheid om de consument een mooie actie of folderaanbieding te doen dan tijdens een internationaal sportevenement? Tijdens de Olympische Spelen bijvoorbeeld. Of het EK voetbal. Deze evenementen activeren ten eerste Oranjekoorts. Ten tweede brengen ze veel mensen samen en ten derde zorgen ze ervoor dat consumenten kopen en Nederlanders zijn gek op aanbiedingen. Het ideale moment om mooie folder aanbiedingen te doen met een reclamefolders of reclameflyers. Maar ook evenementen op kleinere schaal kunt u aangrijpen om de consument in de verleiding te brengen om gebruik te maken van uw kortingsactie. Het Sinterklaasfeest bijvoorbeeld of niet te vergeten: een dorpsfeest, of een ander lokaal festival. Want huis aan huis flyers zorgen voor een positief effect op uw omzet, meer weten hierover, lees dan hier verder.

 

Kortingsacties

Ondernemers zetten vaak in op evenementen bij de mensen thuis. Het EK voetbal is bijvoorbeeld de ideale gelegenheid voor elektronicabedrijven om een actie te doen met een breedbeeld tv of een nieuwe koelkast. Maar ook voor supermarkten is het EK voetbal natuurlijk buitengewoon interessant. Met kortingsacties in hun folders verleiden ze de mensen om in grote hoeveelheden voordelige kratten bier en zakken chips in te slaan. Of wat te denken van een meubelzaak! Mensen willen tijdens een voetbalwedstrijd van het Nederlands natuurlijk wel lekker zitten.

 

Bij huis aan huis flyers is het altijd actie

In potentie is ieder evenement een gebeurtenis die u kunt aangrijpen om de consument te verleiden met een mooie aanbieding in een actie folder. Voor een lokale bloemenwinkel of supermarkt uit de buurt het ideale moment om korting te geven op een producten die hierbij aansluiten. Maar ook als er geen evenement op de agenda staat, is het interessant om middels huis aan huis flyers te adverteren. Voor komende zomer bijvoorbeeld, mensen gaan in en om het huis bezig of genieten en kopen hier vaak producten voor. En is de zomer voorbij? Dan nog steeds loont het om met ons in zee te gaan. Wij zijn namelijk de goedkoopste huis aan huis verspreider van Nederland.