Ook in 2021 is het huis aan huis reclameflyers verspreiden een goed Marketing tool. 

Er wordt steeds meer digitaal gedaan maar de tastbare huis aan huis flyers schieten zeker niet te kort. Met een reclameflyer of folder kunt u alle gewenste doelgroepen aanspreken. In elke branche kunnen huis aan huis flyers worden ingezet. Of dit nu gaat om een kortingsactie, een betere bekendheid en  imago, of het verhogen van winkelbezoek en verkoop. Met huis aan huis folders of reclameflyers verspreiden, behaald u succes!

 

Waarom reclameflyers verspreiden in 2021?

  • Relatief lage investering (bij ons) met een hoog bereik
  • Specifiek segmenteren
  • Minder snel, het is iets tastbaars en dat werkt bij heel veel mensen nog heel goed
  • Meer informatie kwijt op een huis aan huis folder!

 

Flyers en folders verspreiden is een relatief lage investering

All in verspreiding laten verzorgen levert veel op: iedere ontvanger ziet thuis uw huis aan huis reclame voorbij komen! Al met al heeft dit geen hoge kosten qua bereik. Hoe meer flyers u laat verspreiden, des te minder uw kosten zijn per stuk. Ook hoeft u zich niet te verdiepen in online advertenties. Dit kan namelijk al gauw veel kennis vereisen.

 

Specifiek segmenteren met huis aan huis flyers

Bij huis aan huis verspreiding kan er gesegmenteerd worden op de doelgroep. Over bepaalde postcodes en gebieden is veel informatie te vinden zoals gezinssamenstelling, gemiddelde leeftijd en interesses. Met dit soort informatie kan er met huis aan huis folderverspreiding goed op doelgroepen worden gefocust.

 

Minder snel, een folder of flyer is tastbaar. Dat werkt goed bij mensen.

Online krijgen we zo veel te zien dat we er geen waarde aan hechten en de informatie gaat snel. De informatie stroom houdt maar niet op. Met een goede folder of flyer kun je de aandacht trekken en je informatie overbrengen. Daarnaast is het folders en flyers beperkter. Het lezen van een tastbare reclamefolder wordt daarom interessanter. Ook is de kans dat men deze in huis vaker tegen komt groot. Dit werkt goed om top of mind te blijven!

 

Meer informatie kwijt op een huis aan huis reclamefolder!

Waar een online advertentie zich soms kan limiteren qua hoeveelheid tekst of beelden, kunt u op een folder of flyer zonder een limiet een boodschap overbrengen. Het aantal pagina’s en hoeveelheid inhoud is volledig naar eigen wens.