Wilt u eigenlijk meer informatie op uw reclameflyers, maar heeft u geen ruimte meer? Haal meer uit uw reclameflyers huis aan huis verspreiding! Voeg een QR code toe aan uw huisaanhuis flyer design. De klant hoeft deze code alleen maar met een smartphone of tablet te scannen, waarna ze direct op uw website belanden. Een super efficiënte manier om een ontvanger verder te kunnen informeren over uw producten of diensten. Zo kunt u middels de actiefolders in de eerste plaats inzetten om reclame te maken voor een specifieke dienst of product. Vervolgens kunnen mensen dankzij de QR code makkelijk naar uw website waar ze meer informatie vinden. Op deze manier van adverteren slaat u dus twee vliegen in één klap!

Reclameflyers huis aan huis verspreiden? De QR code in de praktijk.

De QR code is de moderne variant van de streepjescode en ziet er uit als een vierkant dat is opgebouwd uit zwarte en witte blokjes. Het gebruik ervan is heel eenvoudig en hier ligt de kracht. De klant hoeft namelijk de QR code alleen maar te scannen met de camera van een smartphone of tablet. De code wordt vervolgens direct omgezet in een URL, waarna de bijbehorende website vanzelf opent. Super handig als u de klant direct naar uw website wilt leiden bijvoorbeeld. Of naar een specifieke webpagina waarop u specifieke producten, diensten, promoties of acties aanprijst.

QR codes zijn ideaal voor huis aan huis flyers

QR codes lenen zich uitstekend voor reclameflyers. Ten eerste nemen ze weinig ruimte in beslag. Ten tweede wekken ze nieuwsgierigheid op en ten derde geven ze de actiefolder extra glans. Maar bovenal is een QR code een uiterst creatieve manier om de klant gericht naar uw website te leiden waar u vervolgens groots kunt uitpakken met interessante aanbiedingen en promoties. Iets waar onze ontwerp afdeling rekening mee houdt!

Haal meer uit uw Reclameflyers met een QR code  

Zoals gezegd kan de QR code de klant naar uw website leiden waar u vervolgens groots uitpakt met producten, diensten, aanbiedingen of promoties. Maar dat is nog niet alles. De mogelijkheden van een QR code in uw huis aan huis advertentie zijn eindeloos. Naast een webpagina met daarop een specifieke product of dienst, kan de QR code uw klanten bijvoorbeeld ook leiden naar een diverse productomschrijvingen. Of naar een klantbeoordeling of een blogpost, waarin vervolgens alle functies van uw product of dienst uitgebreid worden uitgelegd. U zorgt ervoor dat geïnteresseerde mensen direct hun informatie krijgen die ze zoeken of zelfs direct over kunnen gaat tot aankoop. Zo haalt u nog meer resultaat uit uw huis aan huis reclamefolders.

Uw flyer design door een professioneel gemaakt, gedrukt en de huis aan huis verspreiding verzorgd? Kijk hier voor onze all-in verspreiding service