All-in verspreiding; van ontwerp tot drukwerk en van research tot verspreiding

Wie in één keer een groot aantal consumenten wenst te bereiken, op een zo’n voordelig en efficiënt mogelijke manier, kan altijd bij ons aankloppen. Huisaanhuis flyers is namelijk dé specialist op het gebied van All-in verspreiding. Tegen de laagste prijs van Nederland ontwerpen en drukken wij niet alleen uw flyers en folders op het door u gewenste formaat (link). Wij verspreiden bovendien al uw reclamefolders en reclameflyers door het hele land. Zo bepaalt u dus helemaal zelf waar uw boodschap op de deurmat valt. Landelijk of regionaal, het is maar net waarvan u denkt: deze regio of gemeente is voor mijn onderneming interessant.

Ontwerp van uw flyers en folders

De eerste stap in het ontwikkelingsproces, is natuurlijk het ontwerp. Hiermee trekken wij de aandacht van uw potentiele klant. Een zeer belangrijk onderdeel. Niet voor niets hebben wij de beste grafische vormgevers in dienst. Ze hebben ruime ervaring op het gebied van design en beschikken over het creatieve vermogen om uw flyers en folders op te laten vallen. Beschikt u over een eigen ontwerp en levert u deze liever aan? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval drukken wij uw ontwerp op de folder of flyer die wij vervolgens, landelijk of lokaal, voor u laten bezorgen.

 

Drukwerk van uw reclameflyers en reclamefolders

Offline marketing is nog lang niet dood. Ook in het digitale tijdperk is adverteren middels reclamefolders en flyers nog altijd een zeer efficiënte manier om uw doelgroep te bereiken. Sterker nog: onderzoek wijst uit dat het verspreiden van flyers en folders de meest extreme cijfers laten zien. Zo is een kleine groep adverteerders goed voor 80% van de bestedingen en voor alle bruto mediabestedingen binnen folders geldt dat zelfs 96% afkomstig is uit de hoofdgroep retail. Deze cijfers in ogenschouw nemende, hoe praktisch is het dat wij het hele pakket in één keer voor onze rekenen kunnen nemen? Van ontwerp tot het drukwerk van uw flyers, en van research tot de verspreiding van uw nieuwe folders.

 

All-in Verspreiding van uw flyers en folders, landelijk of regionaal

Met uitzondering van de Waddeneilanden, verspreiden wij uw huis-aan-huis flyers en folders door heel Nederland. Het is aan u om te bepalen in welke gemeente of postcode dit gebeurt. Maakt u liever gebruik van onze expertise op het gebied van All-in verspreiding? In dat geval bieden wij u graag een overzicht van interessante regio’s. U kunt dan vervolgens zelf een selectie maken van het gebied waar wij uw flyers en folders bezorgen. Gaat u akkoord en hebben wij een overeenkomst bereikt over het verspreidingsgebied? Dan weten wij exact het aantal flyers of folders dat wij moeten drukken. Wanneer u ook akkoord bent met de offerte en ontwerp van de flyer, dan plannen wij gelijk de opdracht voor u in. En ja, we rekenen altijd het precieze aantal en ronden niet af. Dit is niet alleen overzichtelijker. Dit is bovendien een stuk voordeliger voor u. Nóg een goede reden dus om flyers en folders te bestellen van huisaanhuis flyers. Lees hier meer over ons All-in Flyer pakket